Cautare

781 de rezultate pentru "vointa caraula" (2.86 secunde)
Cel care ne minte fara rusine, in campanii, ca ii pasa de romani si ii anunta, mai apoi, cu cinism, ca sunt niste grasi care trebuie pusi la slabit, care ne spune ca am iesit din criza pentru a ne anunta, la cateva luni dupa, ca intram in recesiune, care spune vesel ca atunci cand sustinea pensia minima era sub influenta bauturilor alcoolice, care propune la infinit un premier si o formula de Guvern-dezastru pentru romani, un presedinte care nu recunoaste vointa poporului exprimata la urne, care face si desface partide si aliante in Parlament ca sa-si pastreze puterea, un presedinte surd la suferintele si umilintele indurate de milioane de romani, ei bine, acelasi presedinte le cere acelorasi romani sa nu-l umileasca.
"Implementare inseamna uneori dorinta politica de a face ceva si se pare ca aveti aceasta vointa politica", i-a spus Harrold premierului Emil Boc.
Nu am niciun motiv sa-i cer demisia lui Boc Presedintele a mai sustinut ca nu are niciun motiv sa-i ceara demisia premierului Emil Boc, atat timp cat are vointa de reformare.
Frauda de la votarea legii pensiilor, pastorita de la cel mai inalt nivel parlamentar, arata ca vointa alesilor nu mai are nici o importanta.
Acum Institutul nu mai investigheaza, iar prin vointa Guvernului, din februarie, s-a transformat mai degraba intr-un institut de analiza, face sondaje, prefera simpozioanele in locul investigatiilor.
Liberalii considera ca acest sistem de vot reflecta cel mai bine vointa cetatenilor si scade sansele de succes ale unor intelegeri politicianiste, facute de partide la 'masa verde', impotriva cetatenilor.
Potrivit expunerii de motive, "vointa si curajul iesenilor de a realiza Unirea Moldovei cu Tara Romaneasca trebuie recunoscute de intreaga natiune romana dreptul un exemplu de solidaritate si sacrificiu, de afirmare a constiintei nationale".
"Calita-n focul bataliilor de clasa,/ Alaturi de Carmaciul Tarii noastre, drept,/ Intruchipeaza astazi faclia luminoasa/ Vointa comunista si gandul intelept".
Modul in care ii conduce este intentionat naucitor, bazat pe principiile dresajului stiintific - bate-i cand nu se asteapta, da-le de mancare cat sa nu moara, lauda-i cand simti ca o sa muste, distruge-le orice farama de vointa sau personalitate.
Modul in care ii conduce este intentionat naucitor, bazat pe principiile dresajului stiintific - bate-i cand nu se asteapta, da-le de mancare cat sa nu moara, lauda-i cand simti ca o sa muste, distruge-le orice farama de vointa sau personalitate.
Ci altcineva, a carui vointa e musai sa fie respectata, cu orice risc. Anul trecut, scriam ca domnul Basescu ascunde, din informatiile noastre, cativa scheleti in dulap.
Intrebat daca va fi formalizata constructia dintre PSD si ACD, liderul PSD a precizat ca, din punctul sau de vedere si al social-democratilor, exista "toata deschiderea si toata vointa in acest sens"."Noi ne dorim acest lucru, fiindca este si din partea Aliantei de Centru Dreapta exista", a afirmat Ponta.
"Din punctul nostru de vedere, exista vointa si dorinta crearii unei aliante cu PNL si cred ca din partea alintei de centru dreapta exista intentia asta", a spus liderul PSD.
Pentru ca unii nu au vrut sa creada sapte decizii ale Curtii Constitutionale, aici a fost ori prostie, ori rea-vointa, a mai urmat o decizie, iar acum vor pierde mai mult.
Va cantari enorm evaluarea si vointa cetatenilor", spune edilul Sectorului 2. Ontanu mai crede ca "este esential un consens pentru modificarile legii alegerilor in administratiile locale din partea tuturor partidelor politice".
Avand in vedere vointa electoratului (exprimata la acelasi referendum din 2009), cat si considerente de ordin practic, vom adauga analizei noastre ipoteza suplimentata a Parlamentului unicameral, una posibila pentru 2012 si oricum periferica, pentru infrastructura de partid, in raport cu numarul de reprezentanti.
lipsa de vointa politica in lupta impotriva coruptiei. • Problema nu e o concurenta cu PSD. Ci o valoare pe care PDL o pierde, daca nu a pierdut-o de tot:
Se pare ca Basescu i-a lasat pe vamesi sa lucreze pentru PDL si pentru el vreo sase ani, ca sa aiba probe materiale cat mai multe... Expimandu-si puternic "vointa politica" de lupta impotriva coruptiei si de toleranta zero fata de depolitizarea vamii", a precizat Nastase.
Pana atunci insa putem accepta ca o eticheta si vointa corecta a unor lideri poate tine loc de program, dar nu pentru mult timp.
In Senat vom incerca sa discutam cu grupul UDMR pentru a gasi o solutie constitutionala si logica in asa fel incat CSM sa nu reflecte vointa politica a PDL, ci un organism care sa garanteze independenta justitiei‘, a afirmat Ponta.
google-analytics.com